Return policy

RETOURNEREN

Bestellingen zijn definitief en kunnen alleen binnen de 24 uur na aankoop worden geannuleerd of gewijzigd. Dit doordat onze juwelen volledig gepersonaliseerd zijn. Mocht je toch niet blij zijn met hoe je het juweeltje hebt ontvangen zullen we er alles aan doen om dit te repareren of opnieuw te produceren tot het gewenste resultaat is bekomen. Indien er tijdens de levering iets fout is gelopen waardoor het juweeltje beschadigd is kunt u dit binnen de 14 dagen retourneren waarna wij dit bekijken en zo spoedig mogelijk oplossen.

Retourneren via de post

  1. Vul het retourformulier onderaan je factuur in.
  2. Verpak de items in de originele verpakking of een andere stevige verpakking. Voeg de originele factuur met je retourformulier toe aan het pakketje. Sluit de verpakking en tape ze stevig vast.
  3. Stuur het pakketje op naar: KAPACO, Borsbeeksebrug 34 Bus 1, 2600 Berchem. De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening. We raden je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden, want als je retourpakketje onderweg verloren zou gaan dan is dat niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetaling

Zodra jouw retour is ontvangen en goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt het verschuldigde bedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode als deze waarmee de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.