Alles start bij het kunstwerk

Elke tekening dat je krijgt is een uniek stuk. Dit uniek stuk willen we vereeuwigen doormiddel van een juweeltje. Om dit tot stand te brengen moeten er heel wat stappen doorlopen worden. Dit proces delen we maar al te graag met jullie zodat jullie begrijpen wat onze technologie samen met verfijnt handwerk voor jullie kan betekenen.

Founder image

1. Het 3D model creëren

"Elk juweeltje is een piece unique en wordt tot in de kleinste details bewerkt"

Tijdens dit proces gaan onze ingenieurs aan de slag met het kunstwerk! Lijn per lijn nemen we nauwkeurig over en zetten we om in 3D en moeten we soms de tekening reorganiseren zodat dit compatibel is om te printen. Doordat we gebruik maken van de laatste technologieën moeten we natuurlijk ook rekening houden met de dimensies van het stukje zodat het stevig genoeg en niet zou kunnen afbreken. 

2. 3D printen

Eens onze productie het 3D model ontvangen heeft doen ze een laatste diagnose om er zeker van te zijn dat de kwaliteit kan gegarandeerd worden. 

Na deze diagnose beginnen we met het printen van een prototype in wax. Dit gebeurt door een uniek proces waar superdunne laagjes telkens geprint worden tot het eindelijke prototype. Deze unieke wax vorm gebruiken we nadien om een malt te maken. Deze malt kan dan gebruikt worden om het juweeltje te maken met het gekozen materiaal.

Product image
Founder image

3. Bewerken van het ruwe stuk

Na ons productieproces hebben we een onbewerkt product dat we nadien moeten behandelen. Het behandelingsproces is vaak handwerk waarbij we het juweel polijsten zodat het de blinkende look krijgt en te coaten met het juiste materiaal.
We willen dat elk stukje er perfect uitziet voor het naar jou vertrekt. 

icon image

Handwerk voor de afwerking

Elke stukje wordt nog met de hand bewerkt om zo de beste kwaliteit te kunnen voorzien 

icon image

Verpakt met liefde 

Onze verpakking hebben we zorgvuldig uitgekozen om de ervaring zo groot mogelijk te maken

icon image

Jouw unieke kunstwerk

Dit is een piece unique. Niemand ter wereld heeft dit juweeltje dat dan nog een zoveel emotionele waarde heeft.

Ik wil een uniek stuk