FAQ's

Hoe groot is het sieraad?

Het bedeltje is ongeveer 2 à 3cm groot. Dit kan variëren per ontwerp maar wij streven steeds naar een zo mooi en goed mogelijk resultaat.


Van waar wordt mijn pakket verzonden en hoelang bedraagt de levertermijn?

Je pakket vertrekt vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen Berchem. Het proces van tekening naar juweel vergt veel tijd waardoor de levertermijn kan oplopen tot 4 weken. Wij streven naar kwalitatieve producten en vragen u dan ook begrip op te brengen voor de lange wachttijd. Zodra het pakket verzonden is ontvang je een mail met jouw persoonlijke track en trace. Zo kan jij jouw pakket op ieder moment van de dag volgen. 


Welke materialen worden er gebruikt?

Onze sieraden zijn momenteel verkrijgbaar in volgende materialen:

Sterling zilver; 14K goud; 14K verguld messing en 14K rosé goud.


We raden zilver of massief 14K goud aan als u het sieraad dagelijks wilt dragen. Denk eraan dat er bij bepaalde materialen (14K verguld messing) overmatige slijtage kan optreden bij contact met water, olie, lotion en parfum. Dit zal de levensduur van de beplating verkorten. 


Gebruik geen chemicaliën om uw vergulde sieraden schoon te maken. Hierdoor vervaagt de beplating. Vergulde sieraden mogen enkel en alleen professioneel worden schoongemaakt.


Hoe kan ik de levensduur van mijn sieraad verlengen?

Vermijd contact met water, olie, lotion en parfum om een langere levensduur te garanderen. Vergulde juwelen worden het best professioneel schoongemaakt.


Moet mijn tekening aan bepaalde regels voldoen?

Voor het beste resultaat opteren wij voor een tekening die opgemaakt is uit duidelijke lijnen met een duidelijke pen, stiften, markers, etc. Beperk het aantal illustraties tot één per sieraad. Indien gewenst kunnen wij samen met u de tekening bekijken en kunnen wij in de mate van het mogelijke een uitzondering maken. 


Bij complexe tekeningen sturen wij een e-mail naar de desbetreffende persoon met een 3D model ter verificatie. Zo kan u er altijd zeker van zijn dat er geen enkel detail verloren gaat.